Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Visitkort, magasin, menyer, prislistor - vad behöver du?

Du annonserar på sociala medier och du förväntar dig mycket folk. Kanske till en vernissage, eller en mässa. Då behöver du också tryckt media tillgänglig. Vänd dig till experter på området.

Även om vi idag lever i en digitaliserad värld, så har allehanda tryckta medier fortfarande en viktig ställning i vårt samhälle. Det är ett viktigt komplement till nätet och hemsidor. Tänk dig att du går på restaurang, föredrar du inte att få en vacker meny att bläddra i och låta det vattnas i munnen? Visst kan du skanna in en QR-kod och läsa menyn på din mobilskärm, men är det verkligen lika roligt? Du går på en utställning, visst vill du gärna få en lista på de olika verken i din hand som du kan titta i när du går runt? I många fall är en tryckt produkt oslagbar. Vill du skylta stort och synligt? Då är olika mässväggar, rollups eller flaggor ett måste.

Ny produkt, reklam, förpackningar - allt kan tryckas upp

Har du satsat stort och öppnat en restaurang? En pizzeria kanske? Du har kanske en hemsida, med kontaktuppgifter, men du vet också hur kunderna fungerar. Vare sig de sitter på din restaurang och äter eller beställer hemifrån så är en tryckt meny viktig. De som beställer hemifrån vill kunna sätta upp pizzamenyn på kylskåpet och kunna ringa och beställa utan att behöva skrolla i telefonen. Du kanske vill ha menyn stort och upplyst på väggen också, det fixar tryckerifirman. Har du en färdig meny och vill beställa trycksaker? Vänd dig då till proffsen. Behöver du förpackningar av något slag? Beställ då tryckta förpackningar med egen logga.

Proffsigt utförande signalerar kvalitet

Om du satsar seriöst, då ska du ha med aspekten vilket intryck du vill göra. Visst kan du kanske spara några kronor på att själv snickra några A4 på datorn och skriva ut på hemmsakrivaren på sladdrigt papper. Men vad signalerar det? Får man känslan av kvalitet och proffsighet? Kanske inte riktigt. Det kan vara en investering att beställa kvalitetstryck, både på skyltar, reklamblad, förpackningar, dekaler eller vad det nu än är du behöver. Du kan också själv ladda upp egen design och få det tryckt med kvalitet. Har du ingen bra logga eller idé om utseende så kan du få hjälp med det. Oavsett om ni är en förening, ett litet eller stort företag, så finns det tryckta produkter som kommer att lyfta er till en proffsig nivå.

2 Nov 2020

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.