Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Fruktkorg Stockholm - vanliga frågor

Fler och fler företag väljer att beställa en fruktkorg i Stockholm till sina anställda. Det är ett effektivt sätt att dels höja moralen, dels att erbjuda ett nyttigare alternativ till bullar, läsk och kakor och dels också erbjuda de anställda en boost av energi då orken börjar tryta under eftermiddagen.

Dyrt? Inte särskilt. Ser man till kostnaden för en vanlig fruktkorg - standard - så ligger notan på ungefär 200 kronor och det handlar om en ren investering. En fruktkorg ger nämligen även fler fördelar där man bland annat kan nämna att den bidrar till ett bättre intryck. Har ni som företag gäster - investerare, kunder eller affärspartners - så kommer en fruktkorg i Stockholm att ge en tydlig signal om att just ert företag bryr sig om era anställda och att ni tar hälsa på allvar.

Mer då? Det finns givetvis en massa frågor som rör denna fråga och vi tänkte här nedan gå igenom några av de vanligaste. Förhoppningsvis så ger våra svar dig en massa matnyttig information samt värdefulla tips och råd.

Kan jag själv välja innehållet i en fruktkorg i Stockholm?

Ja, med rätt leverantör så kan du skräddarsy innehållet och storleken på fruktkorgen. Det är också något du måste undersöka innan. Se över möjligheterna till att prova och göra ändringar allt eftersom. Samma sak gäller bindningstiden. Välj en mer flexibel lösning i den frågan och fastna inte i en tjänst som tar månader att säga upp.

Vilka frukter finns i en fruktkorg?

Som sagt, det bestämmer du själv. Var dock noga med att göra ekologiska val - och kolla även med personalen om det finns exempelvis specifika önskemål eller eventuella allergier att ta hänsyn till.

Hur ofta sker en leverans?

Även här sitter du i förarsätet. Hur ofta behöver ni en fruktkorg? Kolla över era behov, men var även noga med att inte köpa för mycket. Att tvingas slänga en massa frukt är inte bara en dålig investering, det är även något som sliter på våra resurser.

13 Feb 2024

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.