Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Städning, en viktig del av trivseln

Trivsel är en viktig faktor på en arbetsplats. Med regelbunden och bra städning blir det en miljö som känns ren och välkomnande. Smuts och stök märker man direkt, sträva efter rena lokaler.

På en arbetsplats rör sig människor som både är anställda men de kan också vara klienter eller kunder. För allas trevnad och för ett professionellt bemötande vill man att lokalerna ska hållas snygga och rena. Att anlita en städfirma för uppdraget är en självklarhet för många. Men samtidigt vill man också känna sig trygg, man vill ha säker kontorsstädning i Stockholm.

Det kan vara en arbetsplats där känsligt material hanteras, där man har specifika önskemål kring städning. Man vill ha en städfirma som inte skickar nya medarbetare för varje städuppdrag, utan där man känner igen personalen. Att samma städpersonal har hand om ett kontor.

Miljömedveten städning

Ett utvecklat miljötänk kring lokalvård gör att städningen utförs med så miljövänliga produkter som möjligt. Det gynnar både städpersonal, de anställda på kontoret och självklart allas vår miljö. En städfirma som tar ansvar för sina anställda med kollektivavtal och fortbildning, och som värnar den enskildes hälsa och välmående. Det är faktorer som gör att städningen blir trygg för alla.

Förutom att arbetsplatsen är välstädad finns det andra områden som bidrar till trivsel, och som en professionell städfirma också erbjuder. Till exempel växtvård, någon som tar hand om gröna växter på kontoret. Det kan också vara någon som ser till att det finns kaffe på jobbet, fyller på fruktkorgar och skapar en mysig miljö.

27 Jan 2021

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.