Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Ska ni åka på konferens i Malmö?

Är det dags för att hålla konferens i Malmö? I så fall kommer här tips på var man kan hålla sin konferens. Varför inte prova att ha konferensen i Malmö Börshus? Det är ett hus som har gamla anor och rum och lokaler som matchar den anrika historien. Här kan man hålla konferenser, oavsett om man är många eller endast några få. Det bästa med de äldre husen och lokalerna är att man kan få det allra mest toppmoderna utrustningen i en gammal och fin miljö. Förut byggde man hus och lokaler efter andra ideal än vad vi gör idag. Då brydde man sig mer om kvalitet och hållbarhet, än att bygget ska gå så snabbt som möjligt.

Malmö Börshus finns mitt i centrum

Malmö Börshus är belget mitt i centrala Malmö. Dit är det nära oberoende om man kommer från flygplatsen, med en resa på en halvtimme, liksom resan från tågstationen. Hit är det nära från Malmö universitet, gallerior och shopping, och nära till stranden. Invid Malmö Börshus kan man även parkera bilen om man behöver det. Ofta behöver man en konferenslokal som det är lätt att komma till både om man anländer till Malmö med flyg, tåg eller kommer med bil. En konferenslokal som är mer central än Malmö Börshus är svårt att få.

Få teknisk service av glad personal

På Malmö Börhus får du tillgång till den senaste tekniken och kan koppla upp dig oavsett om det är wifi, behöver visa bilder, spela ljudfilet eller behöver tillgång till Apple TV, eller visa någon film. Allt sådant har du tillgång till på Malmö Börshus. Dessutom ingår det alla måltider i fall du bokar en heldags konferens på Malmö Börshus. Då ingår det frukost, lunch och fika. Man får en egen konferensvärd som hjälper en med allt som man kan tänkas behöva hjälp med. Och dessutom en egen tekniker som kan lösa alla slags tekniska problem som man kan behöva; allt från mickar till filmvisning, ljusshow eller spotlight.

Mötas i mindre rum?

Vill man dessutom kunna mötas i mindre rum, finns det även i Malmö Börshus. Vill man bara sitta två och två, eller i mindre gruper kan man även det. Då kan man bara hyra rum efter timme, så beroende på hur snabbt saker och ting klaras av, desto billigare blir det ju. Har man bara ett behov av ett snabbt möte med i diskretion så går det lika bra.

27 May 2019

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.