Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Rusta och matcha hjälper dig på rätt väg

Få hjälp in i arbetslivet! Det är inte helt enkelt att hitta rätt och få jobb. Rusta och matcha är ett program för dig som vill lyckas med att få anställning.

Det är alldeles för enkelt att hamna i en ond cirkel med jobb. Som arbetslös vill man ofta ha jobb, ha något att göra om dagarna, men framförallt tjäna pengar. Utan pengar i livet så kan man inte göra något. Man blir begränsad. Självförtroendet är inte på topp efter alla nekanden, eller värre, inga svar alls.

Vi har turen i Sverige att ha Arbetsförmedlingen, där kan man trots allt få hjälp med jobbsökandet. Ännu bättre är att de ofta samarbetar med rusta och matcha, företaget som kan göra det möjligt för en. De hjälper en att få tillbaka självförtroendet och ge sig in på att nu, nu ska man skaffa ett jobb.

Vad gör rusta och matcha?

Som arbetslös saknar man ofta rätt verktyg för att lyckas få ett jobb. Det kan handla om kunskapen om hur man skriver ett CV, men även vilka jobb som passar en. När du går med i programmet, så får du en personlig coaching med rusta och matcha.

Du får en coach som hjälper dig att matcha med rätt jobb. De hjälper dig med hur du ska skriva ditt CV och även hur du ska svara under din intervju. De följer upp med dig regelbundet för att kunna hjälpa dig på allra bästa sätt.

9 Jan 2023

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.