Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Löneoutsourcing - smart för dig som tänker klart

Som företagare så kan det ställas snudd på omänskliga krav på dig. Du är hjärtat för din business men du ska samtidigt ha koll på allt det ekonomiska. Löneoutsourcing lättar något på bördan.

Har du koll på bilförmåner? Reseersättning? Sociala avgifter? Lokala skatter? Sitter du och paniksöker på internet eller ringer och sitter i telefonkö i vad som verkar vara en evighet för att komma fram till någon på Skatteverket som bara kommer att ge dig ett icke-svar då de inte har någon koll på ditt företag? Vad kan man göra? Givetvis kan du gå en ekonomiadministrationsutbildning och få koll på allt som ska göras men vad händer med ditt företag om du ska lägga fokus på studierna istället? Du kan inte lösa allt på egen hand såvida du inte är beredd att offra all tid du har. Det finns ett bättre sätt, nämligen outsourcing av lön.

Löneoutsourcing efter dina behov

Med outsourcing av lön så bestämmer du själv om du vill överlåta allt till en extern administratör eller om du känner att du kan hantera en del på egen hand. Det är också helt i sin ordning. Tjänsten outsourcing av lön är till för att underlätta för dig. Om du känner att du bara vill låta planeringen, underlagen, kontrollen och rapporteringen skötas externt medan du själv har hand om löneberäkningen så är det det du ska göra. Framförallt ska du se till att du får lite backup idag genom outsourcing av lön.

2 Mar 2022

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.