Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Letar du efter stället med nöje och arbete?

Tänk att förena nytta med nöje, det vill säga ha viktiga möten och hålla en konferens med möjligheter till golf, så mycket man bara orkar och hinner. Ska man arrangera en konferens, är platsen för konferensen mycket viktig. Man måste ha tillgång till en stor möteslokal, där den som håller föredrag kan höras och synas av alla deltagare. För det kan man behöva wifi, mikrofoner, datorer och projektorer så att man kan visa sina bilder och texter, eller filmer. När det sedan blir paus i programmet kan man behöva koppla av ordentligt med golf. Men om inte alla kan spela golf?

Få nybörjarkurs i golf

På Hooks Herrgård kan du konferensa och golfa

Vill man kan man få nybörjarkurser i golf. Det kan vara bland det bästa sättet att börja med denna avkopplande sport. De flesta viktiga samtal som hålls, brukar ske på golfbanan. Både när det gäller affärer och viktiga förhandlingar. Hur många har inte ångrat att de inte spelar golf, när de kan knyta viktiga kontakter geom att spela golf med affärsbekanta, och kanske blivande partners? Så bli inte någon "fomo" – fear of missing out – det vill säga, bli utanför och missa tillfället genom att inte kunna hantera en golfklubba. Det kan vara lite svårt att erkänna att man inte kan spela golf, men om det ges möjlighet att förbättra sin golf, så kan man komma undan med det. Alla kan ju bli bättre på sitt golfspelande. Så om man kan hitta någon konfersensanläggning som också erbjuder golfkurser, är det en bra kombination.

Förena konferens med spa

Man kan även förena konferenser med spaupplevelser. Det är ingen hejd på förslagen på hur man kan förena nytta med nöje genom att både kunna hålla sina viktiga konferenser med möjligheten till spa-upplevelser. Vill man uppmuntra eller tacka personalen för att de gör ett så bra jobb, kan man ge dem möjligheten till spa-upplevelser. Hooks Herrgård, har alla dessa möjligheterna, det vill säga, de kan både arrangera stora konferenser, för upp till 300 personer, golfkurs för nybörjare och fina möjligheter till golfspelande och spa-anläggning. Och så den goda maten förstås. Ingen konferens blir bra om man inte dessutom har möjlighet att äta och dricka gott. Finns det möjlighet till spa, kan man alltid få olika slags massage, behandlingar för ansikte, fötter, händer och möjlighet till bad och bastu. Tänk dig att bada bastu mitt i vintern och kunna bada även om det är kallt ute. Vinterbad sägs vara bland det mest nyttiga slags bad som man kan ägna sig åt.

1 Oct 2019

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.