Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Kontorsstädning i Stockholm minskar spridning av bakterier

Smuts och oreda på kontoret ger ingen trivsam arbetsmiljö. Bokar du kontorsstädning i Stockholm kommer din personal att trivas. Du får frisk och glad personal och inga bakterier.

Att sitta och jobba på ett kontor som är smutsigt och luktar illa gör ingen glad. När det rör sig människor i en lokal blir det så småningom smutsigt och bakterier kan spridas. Smutsigt golv, kaffefläckar, brödsmulor, svettfläckar, damm, fingeravtryck och godispapper kanske pryder kontoret. Låter det mysigt att sitta och jobba i den miljön? Troligtvis inte då en ren och fräsch kontorslokal gör oss glada och friska, och arbetsglädjen är då på topp. Är kontoret dammigt och ostädat ökar risken för spridning av bakterier och förkylningar. Om du bokar kontorsstädning i Stockholm får du en skräddarsydd städning som passar för just ditt kontor. Försök att undvika heltäckningsmatta på kontoret, det underlättar städarbetet betydligt. Se även till att inga onödiga saker sparas på kontoret. Ett bra tips är att sortera ut saker som kan kastas med jämna mellanrum.

Vad ingår om jag bokar kontorsstädning i Stockholm?

En grundstädning av hela kontoret ingår givetvis, men tjänsten kan anpassas för att passa ditt företag på bästa sätt. Golven rengörs, mattor dammsugs, fria ytor dammas, fläckar tas bort, papperskorgar töms. I kök och badrum torkas bänkar av, toalett rengörs in- och utvändigt och handfat samt diskho rengörs. Det var några av sakerna som ingår i en grundstädning, sedan finns det tilläggstjänster du kan köpa vid behov. Du behöver inte tänka på rengöringsmedel för det ingår i alla städtjänster.

20 Oct 2021

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.