Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Kontorsinredning som säger allt

Kontoret, en plats för administration. Men kan också vara en plats dit klienter kommer för skriva kontrakt eller delta i ett samarbete. Då är en snygg kontorsinredning av största vikt.

Den lilla modetidningen hade blivit mer populär och behövde större utrymme. Företagets vd Vera hade massor av planer för det nya kontoret. Först var det de mer praktiska aspekterna som ergonomisk kontorsinredning för personalen och ett trevligt fikarum där de kunde dra sig tillbaka och även ha personalmöten. Allt smakfullt inrett förstås.

De skulle ha en lounge med sköna möbler för kunderna så att de i lugn och ro kunde sitta ner och ta en kaffe eller jobba innan mötet med någon av tidningens anställda.

Anlita proffs för den perfekta inredningen

När företaget som anlitats kom på besök gick de igenom alla rum och diskuterade vad som skulle finnas i dem. Några var kontor, ett par var fotostudior. För större jobb skulle även ett konferensrum inredas med den senaste tekniken.

Vera kände direkt att designföretaget förstod hennes vision. Det handlade om att skapa den perfekt miljön. Professionell, ungdomlig och med snygg kontorsinredning. Platser för inramade förstasidor och bilder på tidningens egna modeller skulle ha en central plats i lokalen.

Möbelföretaget kom på besök bara en vecka efter det senaste mötet och presenterade sina idéer. Vera var mållös. Vilken snygg kontorsinredning. Helheten blev dessutom så mycket bättre än hon hade förväntat sig. Inte bara möblerna var perfekta. Blommor och snygg belysning hade strategiskt placerats ut och skapat en smakfull inredning passande en tidning på uppgång.

4 Aug 2021

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.