Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Hitta rätt jobb med hjälp av rusta och matcha i Huddinge

Ger arbetssökandet ingen utdelning? Har du blivit beviljad insatsen rusta och matcha genom arbetsförmedlingen finns en leverantör i Huddinge som kan hjälpa dig.

Om du är arbetssökande och har blivit beviljad insatsen rusta och matcha genom arbetsförmedlingen är det förmodligen så att du har varit arbetssökande ett tag. När man skickar ansökningsbrev efter ansökningsbrev och kanske får komma på ett par intervjuer, men ändå inte lyckas få napp på ett jobb man vill ha så undrar man såklart varför.

Kanske har du filat på ditt CV och dina personliga brev flera gånger om utan någon nämnvärd förbättring vad gäller att nå fram med dina ansökningar. Detta är något som kan vara tärande för självkänslan, vilket gör att man kan få det än svårare att få fram sina kvaliteter i ansökningar och intervjuer.

Flera vägar till arbete genom rusta och matcha i Huddinge

Genom insatsen rusta och matcha får du hjälp på flera olika sätt. Exempel på sådant du kan få hjälp med är coaching och vägledning, utbildning och praktik, förmedling av kontakter samt stöd inför anställningsintervjuer. Innan du kan påbörja rusta och matcha behöver du dock först välja en leverantör av insatsen.

Är du boende i eller nära Huddinge finns flera leverantörer att välja mellan. Ett tips när du väljer leverantör av rusta och matcha i Huddinge är att utgå från vilket betyg de fått av arbetsförmedlingen. Ett företag med ett högt betyg är sannolikt att kunna hjälpa dig på vägen mot rätt jobb.

23 Nov 2022

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.