Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Fördelar med utomhusreklam

I en alltmer digital tid så är det lätt att gå vilse. Detta gäller inte minst marknadsföring och reklam där man ser att företag tenderar att gå all-in på allt från SEO, kampanjer för Google Ads och på att öka synligheten på sina sociala medier.

Det är viktigt att synas digitalt och med rätt hjälp i den frågan så kan man också få väldigt god valuta för sina investerade pengar. Men, det handlar även om att man kan tjäna på att stanna kvar i det gamla också. Med detta menar vi att den gamla typen av marknadsföring fortfarande fungerar och där exempelvis utomhusreklam i allra högsta grad kan illustrera detta.

Du syns där folk är i rörelse

Med utomhusreklam så kommer ditt företag att synas där folk rör sig. Genom exempelvis fasadvepor, gatupratare och den nya sortens utomhusreklam i form av Dooh så kan du skapa närvaro, dra till dig uppmärksamhet och så små frön i huvudet hos personer som rör sig ute i vimlet.

Tanken med annonsering och reklam online är att du ska synas där folket finns, men det gäller givetvis även för traditionell reklam: så länge vi har stadskärnor, idrottsarenor, gallerior, gator och torg så kommer folk att vara ute - och det är dessa du ska nå.

Att lägga alla pengar för marknadsföring i den digitala korgen kan vara ödesdigert sett till konkurrensen. Alla ska ombord på samma båt. Med utomhusreklam garanteras du din tid i rampljuset och med rätt partner i frågan så kan du också göra detta på strategiskt viktiga platser och på helt rätt sätt.

Ny typ av utomhusreklam gör skillnad

Dooh nämnde vi ovan och det är en ny sorts utomhusreklam som innebär att du annonserar på digitala tavlor. Denna typ av marknadsföring kombinerar flexibiliteten med reklam online med det mer traditionella.

Du kan styra din annonsering, göra ändringar, välja tider då annonserna ska synas och skräddarsy dessa utifrån exempelvis målgrupper. Det ger dig helt enkelt det bästa av två världar. Är du intresserad av utomhusreklam så är Dooh definitivt något att titta närmare på.

6 Feb 2023

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.