Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Fakturering och bokföringsprogram för småföretagare på språng

Nu är det slut på långa kontorsdagar på grund av allt administrativt arbete. Skaffa istället en smidig app för fakturering och med bokföringsprogram i mobilen.

Fakturering och bokföring är sådant som kan ta upp mycket tid för egenföretagare eller entreprenörer. Det kan bli så mycket att det är lättare att helt enkelt köpa in tjänsten från någon annan. Det finns många företag som enbart finns här för att hjälpa dig med ekonomi, bokföring och fakturering.

Fast du kanske hellre vill göra det själv. Du kan känna dig obekväm med att lämna ut detta arbete till någon annan. Du kanske inte heller vill lägga pengarna på det. Då kan det kännas svårt att veta vad du ska göra, men det finns hjälpmedel idag. Det finns enkla program som du gratis kan ladda ner direkt till din mobiltelefon.

Fakturering och bokföringsprogram som app

Med fakturering och bokföringsprogram som applikation till mobilen, exempelvis Wrebit, kan du få mycket gjort snabbt och smidigt. Programmet är gjort för att du ska kunna fakturera från mobiltelefonen. Du kan också snabbt göra din bokföring för att inget ska bli bortglömt eller att du ska riskera att tappa bort något.

Applikationen kan därtill hjälpa dig med annat angående fakturering och bokföring. Du kan få notifikationer för att inte glömma något och ställa frågor till experter. Dessutom kan du importera information från tidigare program som du använt för bokföring och fakturering. Behöver du juridisk hjälp finns det även möjligheten för det direkt i appen.

6 Nov 2022

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.