Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Få kontorsstädning som duger!

Har du ett eget företag? Har du egen persnal? Om du har ett fint kontor som du stolt vill visa upp för dina kunder så är det mycket viktigt att kontoret hålls städat och rent. Ska kunderna komma till kontoret och besöka företaget är det mycket viktigt att göra ett gott intryck. Ska ett annat företag bli intresserade av just ditt företags tjänster och erbjudanden bör kontoret vara fint och städat. Kunderna tenderar att tänka att om någon ska ta hand om någon annans kontorsstädning, administration, bygge eller kapitalinvestering, så är ordning mycket viktig. Vem skulle vilja anförtro en kontorsstädning till någon som inte själv har städat på sitt kontor? Vem vill anförtro sitt kapital till någon som inte har ordning på sina egna papper? Vem vill anförtro något alls till någon som inte kan hålla städat och rent på sitt eget kontor?

Bättre anlita städfirma för kontorsstädning

Ska man få förtroende av en kund är det bättre att anlita en städfirma för kontorsstädning av det egna kontoret. Då kommer de ut antingen varje dag, varannan dag eller en gång  veckan och ser till så att det är rent och fint på kontoret. anlitar man en städfirma som tar hand om kontorsstädningen behöver företaget inte oroa sig över hur det ser ut på kontoret. Istället kan de på företaget koncentrera sig på det som är företagets egen kärnverksamhet. Har man ett viktigt arbete som kräver mycket av en, är det bäst om man kan koncentrera sig på sitt arbete. Det kan man inte om man måste tänka och ansvara för annat. Oftast är man inte bra på att städa, om man arbetar med andra saker. Det tar tid att städa ett kontor. Tid som man kanske hellre lägger på annat. 

Prova Skarings till din kontorsstädning

När du vill ha tag i en städfirma för din kontorsstädning kan du pröva att anlita Skarings. De är erfarenhet av kontorsstädning i Storstockholm och har arbetar med kontorsstädning i många år. De kan erbjuda allt från trappstädning, yggstädning, golvvård, fönsterputsning, storstädning, flyttstädning, tvätteri och allt som har med kontor och service för företagens kontor. Vill ni kan de ansvara för inköp av kaffe, frukt och ta hand om fastigheten så att verksamheten flyter på utan missöden utan att något händer som sätter stopp för verksamheten. De kan ta på sig det man brukar kalla facility management, och erbjuda företaget förvaltningsadministration och service.

1 Jul 2019

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.