Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Enbart fördelar med en uppdaterad telefonväxel

Vi lever i en underbar värld sett till den teknologiska utvecklingen och allt som denna för med sig. Vem kunde för trettio år sedan tro att vi idag skulle kunna kommunicera via internet med människor på andra sidan jordklotet? Vem kunde spå att vi med hjälp av våra mobiltelefoner skulle kunna söka efter all information som vi behöver – hitta en finare restaurang, hitta vägen dit, beställa mat i en förbeställd taxi på vägen till restaurangen i fråga? Kort sagt; hade man nämnt detta så hade det förmodligen väntat ett madrasserat rum på Beckomberga då folk hade ansett att man var galen. Naturligtvis sagt med glimten i ögat – men som fungerar väl som indikator på vad som har hänt i teknikväg under de senaste åren.

Det här gäller inte enbart för privatpersoner – nej, även företag har haft stora fördelar av utvecklingen; förutsatt att man välkomnat och anammat teknologi och de lösningar som presenterats. Något som tyvärr inte alla har gjort och om vi tittar närmare på en typiskt detalj inom detta så rör det kommunikation – både mellan anställda och mellan kunder. En kommunikation som är allt annat än rak för många företag och där den tvärtom snirklar sig runt hela verksamheten och där den ställda frågan slutligen hamnar mellan stolarna och där beslut och svar dröjer eller helt uteblir – ett faktum som gör att ett företag får svårt att överleva. Kunderna förväntar sig det, de anställda förväntar sig bättre lösningar och en rakare kommunikation är idag ett måste.

Hur får man då det? Jo, lämpligen genom att anpassa sig och ta steget i att investera i en ny telefonväxel. Genom en modern telefonväxel så försvinner inga potentiella kunder, inga beslut behöver ta någon längre tid och lösningarna nås på ett snabbare sätt. Oavsett storlek på företaget. Även den största av företag som i vanliga fall är tungrodda och svåra att styra kan tack vare en ny telefonväxel – så att säga – ta på sig gymnastikskorna och bli mer rörliga och flexibla.

Ett personalmöte kan ske med en person stationerad i Kiruna, en annan i Malmö medan en tredje sitter på en strand på Bali och där man dessutom kan koppla in en kund för en viktig fråga på dagordningen. Kort sagt, kommunikationen blir rakare, man blir mer tillgänglig och tack vare en modern telefonväxel så blir ett företag mer flexibelt – ett faktum som gör att man kan spara in stora pengar på exempelvis hyreskostnader. Ingen blir bunden till en speciell plats utan alla kan jobba varifrån de helst önskar. Precis det som ett modernt samhälle eftersträvar.

3 Aug 2016

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.