Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Dessa tjänster erbjuds av städföretag

Runtom i landet finns en rad olika städföretag. I större städer som Stockholm och Göteborg finns en uppsjö av dem, som slåss ganska hårt om det kundunderlag som finns. Fortfarande finns det också många aktörer som försöker slå sig in på marknaden, och som konkurrerar ut de etablerade företagen med olika metoder. En av de metoderna är ett er bjuda ett mycket brett utbud av tjänster. I den här texten tittar vi på vad de kan erbjuda, och har som exempel tagit en städfirma i Stockholm som underlag. 

Hemstädning

Det här erbjuder i princip alla städfirmor. Tanken är att städa kundens hem medan denne kan ägna sig åt något de tycker är roligare. I en hemstädning ingår normalt dammsugning, våttorkning av golv, rengöring av toaletter och badrum och dammning som en bas i tjänsten. Därutöver kan de flesta städfirmor komma överens med kunden om det är något mer som ska göras (till exempel fönsterputsning eller trappstädning). 

Kontorsstäd

Många av de firmor som erbjuder hemstädning erbjuder också kontorsstäd. De allra flesta jobbar med att vara flexibla, då kontorsstäd kan innebära vitt skilda arbetsmoment, beroende på vilket företag det är som är kund. Ofta erbjuder man sig också att stå för alla inköp som är städrelaterade. Det är inte ovanligt att städfirman också står för att fylla på kaffemaskiner, ställa ut och köpa in fruktkorgar, möblera om konferensrum och att tvätta möbler. Kontorsstäd erbjuds av den här firman i Stockholm, en tjänst som de allra flesta städfirmor kan bistå med. 

Homestaging

En del företag i Stockholm, bland annat det här, hjälper till med att styla hemmet inför en visning. Alltfler väljer att anlita konsulter och bolag för att maximera värdet vid en försäljning av en bostad. Visserligen har köpare ganska mycket fantasi – men en väl utförd homestyling kan säkerligen hjälpa fantasin lite på traven. 

Flyttstädning

Flyttstädning är en tjänst som de flesta städfirmor i Stockholm erbjuder. De flesta känner till att det kan vara ganska stressigt att flytta. Att då anlita hjälp för städningen är något som många finner det passande att unna sig. 

Lägg därutöver till att det ställs ganska höga krav på en flyttstädning. Det är nu vrår och utrymmen ska städas, som nästan aldrig städas annars. Det kan till exempel handla om rengöring bakom vitvaror, ventilationsutrymmen eller golvbrunnen. Att flyttstäda kan ta flera dagar – så det är inte särskilt konstigt att många gärna betalar för att slippa det jobbet. 

14 Aug 2018

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.