Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Dagens resväskor tål mer stryk

Har du någon gång rest på konferens (eller i något annat sammanhang) så vet du att det alltid finns en oro kring att dina saker dels ska anlända till samma destination som du och att dessa dels också ska komma i ett och samma stycke. Gällande det sistnämnda så har du större chans i dagsläget än vad fallet var fr bara några år sedan och detta tack vare att dagens moderna resväskor tillverkas i tåligare material än vad som förr var fallet.

Ytterst välkommet och det spelar ingen roll hur dåligt hanterad – kastad, slängd eller tappad – resväskor blir av personalen på flygplatsen: innehållet förblir detsamma och väskans hölje kommer inte heller det att spricka.

Naturligtvis så kan man här höja ett finger kring att det i själva verket inte ska spela någon roll hur resväskor ser ut – en varsam hand hos personalen är något som man som resenär har rätt att förvänta sig. så är dock inte fallet och därför är utvecklingen välkommen – liksom all annan utveckling gällande resväskor.

Vi reser mer och behöver bättre resväskor

Besöker du en affär i Stockholm idag så kommer du att mötas av ett stort utbud av resväskor, från en mängd olika märken och där samtliga har den ovan nämnda hållbarhet och även andra funktioner. Kort sagt, du kan välja mellan mängder av färger, mönster och storlekar, du kan välja huruvida du vill ha en hårdare eller en mjukare väska och du kan välja mellan mer exklusiva modeller till högre priser.

Något som är sprunget ur det faktum att världen blivit mer tillgängligt och att ett resande idag är en sak som angår de flesta av oss. Det är inte längre så att det flygresor enbart berör luttrade affärsmän eller familjer som reser en gång per år – nej, tack vare billigare priser, fler öppna länder och ett ökat fokus på turism samt en större nyfikenhet så är resandet idag var mans sak.

Resväskor har således anpassats efter våra olika krav och vilka behov vi har. En del nöjer sig med en enklare kabinväska, andra behöver en stor pjäs medan en tredje kanske klarar sin resa endast med en väska att förvara sin laptop i. Oavsett vilket så finns det resväskor att välja bland och detta till priser som passar alla plånböcker.

Kort sagt, i en väskaffär i Stockholm så kommer du och din familj att hitta resväskor som matchar samtliga medlemmars behov och som verkligen underlättar för er kommande resa.

17 Nov 2016

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.