Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Beställ catering till konferensen – för din bekvämlighet

Förut nämnde man ordet catering och möttes av en rynkad panna från den person som man samtalade med. Detta med viss fog också – catering har länge haft ett dåligt rykte och förr så stämde också detta till viss del. Då handlade catering mestadels om att man fick en ganska tråkig mat – gärna ljummen – serverad ur stora plåtbehållare och där själva servicen i sig även den ofta var undermålig. Adderar man till allt detta att catering förr om åren även kostade ganska mycket pengar så förstår man också det tvivelaktiga ryktet och de rynkade pannorna som möts.

Numera så är det dock dags att nyansera bilden av catering en smula och speciellt om man bor i en större stad som Stockholm. Just i Stockholm så har nämligen många företag insett vilken potential detta område har och det här är enbart något som i slutändan gör gott för kunderna – både gällande servicen, maten och kostnaden för tjänsterna.

Om vi börjar med att förklara hur catering i Stockholm ser ut då det kommer till service så kan man där som kund välja olika tillägg som därefter anpassas helt efter vilken typ av tillställning- eller fest som man ska anordna.

Ska du exempelvis ordna en fest eller ha en större konferens där ett stort antal gäster förväntas komma så kan du boka in din catering så att denna ordnar med en lämplig lokal, där den fixar så att det finns tillräckligt med personal för serveringen och där cateringfirman även kan bistå med exempelvis musik och utrustning för att spela upp denna. Vidare då om vi ska fortsätta peka på fördelarna så kommer vi till själva maten.

Bättre mat till bättre pris i Stockholm

I och med att det finns så pass många företag i Stockholm som numera erbjuder catering så finns det där också – naturligtvis – väldigt mycket att välja bland då det handlar om maten. Det spelar ingen roll om man vill ha hederlig svensk mat, vegetarisk-, orientalisk- eller asiatisk sådan – i Stockholm kommer man också att hitta en lämplig cateringfirma som kan bistå.

Gällande själva priset så kan vi också säga att detta har sjunkit och även denna detalj har att göra med att fler och fler företag sökt sig till området i Stockholm. I takt med att detta antal ökat så har också priserna sjunkit tack vare konkurrensen. Något som naturligtvis inte är unikt just för catering utan även syns i alla andra branscher där man ser att en ökad konkurrens kommit upp.

Men; för dig som är boende i Stockholm så är detta naturligtvis väldigt fördelaktigt; du kan – inför en fest – kontakta de cateringföretag som du tycker passar dig och därefter begära in offerter från dessa fram till det bästa priset har utkristalliserats.

Catering ska således numera mötas av applåder snarare än rynkade pannor – i dagsläget fungera det precis som det ska i Stockholm. Billig service, god mat och allt detta till väldigt förmånliga och rimliga priser. Catering är det perfekta alternativet för en fest och detta oavsett vilken storlek denna har.

14 Jul 2017

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.