Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Bara fördelar med företagshälsovård i Stockholm

Det finns många fördelar med att erbjuda företagshälsovård för dina anställda i Stockholm. Kontakta ett par vårdgivare snarast och välj den som passar er bäst.

Om du erbjuder dina anställda företagshälsovård som en anställningsförmån så är det inte bara bra för dem utan även för företaget. Med troget utnyttjande av företagshälsovårdens hälsokontroller och tjänster så kan sjukdom och skador i många fall förebyggas. Det innebär färre sjukdagar, mindre behov av vikarier och därmed mindre kostnader för företaget.

Dessutom kan tillgången till företagshälsovård fungera som ett dragplåster när du ska rekrytera kompetent personal. Det är kanske inte avgörande i sig för att personer med eftertraktad kompetens ska välja ditt företag, men det kan vara en bit i det stora hela som gör att det blir attraktivt att ta en anställning.

Företagshälsovård med goda referenser

Företagshälsovård finns att få på de flesta orter. Om ditt företag ligger i Stockholm så har du fördelen att det finns många olika att välja mellan. Innan du väljer vem du vill anlita så ta reda på lite mer om dem. Jämför några olika för att se vilka tjänster de erbjuder och vilka priser de tar ut.

Glöm inte heller att ta referenser. Du kan mycket väl kontakta företag som redan använder tjänsterna, för att få ett bättre underlag för ditt beslut. Dra bara inte ut på beslutet för länge. Ju förr du ser till att kunna erbjuda dina anställda företagshälsovård desto bättre. Personal med bra hälsa borgar för goda resultat. Läs vidare om dina möjligheter till företagshälsovård här: www.företagshälsovårdstockholm.nu

19 Nov 2022

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.