Konferens Umeå

Tips om konferenslokaler

Alla anställda borde få gå på konferens

Att få gå på konferens kan vara både praktiskt och givande för många arbetare. Det är en möjlighet att inspireras och ventilera idéer i kombination med komfort och välbehövlig variation.

Det är lätt att dagarna på arbetet flyter ihop, blir likadana och att det som en konsekvens blir svårare att motivera sig på jobbet. Samma kollegor, samma lokaler och samma arbetsuppgifter. Det kanske känns som om att du bara står och stampar på samma ställe. Det var inte det här du hade tänkt dig när du började arbeta. Att då få chans att gå på konferens i Malmö kan vara exakt vad du behöver. Det är en efterlängtad möjlighet till miljövariation. Att få komma ut från kontoret och in i en konferenslokal och spendera tid med sina kollegor någon annanstans än på arbetet ska inte underskattas. Ofta är det dessutom kombinerat med inspirationsföreläsningar som ger dig nya perspektiv på både jobb och tillvaro.

Lämna önskemålet till chefen redan nu

Har ni kört fast på ert jobb och behöver omväxlingen nu, inte senare? Trampa då in på ditt chefs kontor redan idag och berätta hur du känner. Gärna flera stycken. Berätta att hela personalstyrkan kommer må bättre och komma tillbaka starkare om ni får tillfälle för teambuilding och inspiration på en annan plats än samma lokal som ni ser varje dag. Konferenser ger resultat både på kort och på lång sikt och är någonting som alla företag borde arrangera för sina anställda. Även för dig.

27 Nov 2020

Välkommen

Här finner du tips om vad du bör tänka på när du skall anordna en konferens, som till exempel plats och lokalens utformning.